IMG_1558Onderstaand bericht ongecensureerd geplaatst. Tjits is een van mijn yogi’s die jullie aandacht wil vragen:

 

Lieve Yoga collega’s,

Ik zit al enige jaren bij Jolanda op Yoga en sommige zullen mij kennen maar een heleboel ook niet.
ik heet Tjits Munneke en had 3 kleindochters, je leest het goed “had” want onze jongste kleindochter Naomi is 7 maart van dit jaar overleden aan de zeer zeldzame stofwisselingsziekte Tay – Sachs.

24 januari werd ze 1 jaar en 28 januari kregen we te horen dat ze deze vreselijke ziekte had . Anderhalve maand later is ze overleden. Ze is slechts 13 maanden oud geworden.

Jullie kunnen je misschien een beetje voorstellen wat dat betekent onze lieve kleindochter Naomi te moeten verliezen en ook nog eens zo machteloos te moeten toezien naar het intense verdriet van je zoon en schoondochter.
Voor onze Naomi is het te laat maar we zijn nu des te meer gemotiveerd om dit intense leed zoveel mogelijk ouders en grootouders te besparen.

Daarom graag jullie aandacht voor het volgende.
Zondag 25 september tijdens het chocoladefestival wordt er letterlijk stil gestaan door
Living Statues” bij deze vreselijke ziekte. Wij willen met ondersteuning van Stichting Stofwisselkracht die dag zoveel mogelijk geld op zien te halen. Huub Jansons zal chocolaatjes maken met het logo van Stofwisselkracht de opbrengst gaat in zijn geheel naar de organisatie.

Ook Yanmayoga zal een donatie geven.

Dus lieve mensen kom met z’n allen zondag de 25e naar het chocolade festival en doneer wat je kwijt wil. Alle beetjes helpen.

Wil je nog het verhaal over Naomi van onze zoon en schoondochter lezen ga dan naar onderstaande site.

Alvast bedankt van deze oma

 

www.stofwisselkracht.nl/evenementen/76-team+naomi+2016

 

IMG_1558