Lieve Yogi’s en Yogini’s

dit jaar is de 100 ste vierdaagse ( van Nijmegen). Een bijzonder moment.
Ik heb zelf de vierdaagse een aantal keren gelopen en weet dat je door goede begeleiding dit evenement ook goed kunt volbrengen.
Als Janmayoga wil ik ook dit jaar een 4 daagse volbrengen echter wel samen met jullie.
Een 4 daagse van een geheel andere aard.
4 dagen waarbij we elke dag starten met een groen drankje. Samen volgen we de aangepaste yoga lessen met uiteraard recepten en gezonde tips waarmee je zelf heerlijke groene maaltijden kunnen bereiden.
Afvalstoffen kwijtraken , lever reinigen, zoveel eten als je wilt (als het maar groen is) met wat in de zomer volop verkrijgbaar is.?
Ik help je tijdens deze dagen met speciale yogaoefeningen, ondersteunende meditaties en uiteraard zorg ik voor voldoende groenrecepten.
Het groene dieet kan ingepast worden in een normale werkdag. Het werkt het best als je dagelijks voldoende tijd neemt voor je oefeningen, meditaties en ontspanning.Het zorgt ervoor dat je meer zuurstof opneemt dan anders waardoor je je fitter gaat voelen, het dieet is voor iedereen aan te raden.
Wij sluiten de 4 daagse niet af op de via gladiola maar in de via van hoornlaan. Gladiolen op tafel en een heerlijke – groene- maaltijd bereiden wij voor jullie.
 IMG_6075
Wij starten deze 4 daagse 11 july 2016 .
Lestijden van 19.00 tot 21.00 uur
Lessen op maandag /dinsdag/woensdag en donderdag (11+12+13+14 july)
Afsluiting vrijdagavond met een heerlijke groene maaltijd om 19.00 tot……