Nieuw:   De Relax experience.

Janma Yoga introduceert de relax experience. Een combinatie van Meditatieve klanken, Yoga Nidra, handmassage en een uur ontspannen in een luilakhangmat.

Yoga Nidra is de naam van een oefening ,een toestand van de geest bij de beoefening ervan. Vaak wordt het ook omschreven als “slaap van de yogi’s”.

Het is een soort yoga om je zowel lichamelijk als geestelijk voor te bereiden voordat je diepere niveaus van bewustzijn door meditatie bereikt.

De geestestoestand van de beoefenaar komt tussen waak en dromen waarbij het voelen en luisteren actief blijven. De overige zintuigen trekken zich terug.  Yoga Nidra is een meditatietechniek in liggende houding waarbij je dieper in het bewustzijn komt en ontspant. Het is een hele goede training voor mensen die slaapproblemen hebben, die slecht in slaap komen of die nauwelijks hun geest tot rust kunnen brengen . Yoga Nidra is een vrij simpele manier om even bij te tanken een soort powernap waarbij je wel wakker blijft.

Met deze vorm als basis geef ik een bijzondere één op één relax eperience.

Je wordt ontvangen in een aangename warme ruimte waar rust heerst. Omgeven door de heerlijke geur van verwarmde etherische olie neem je na het genot van een warme kop thee, plaats in mijn luilakhangmat..

Door de subtiele beweging van de hangmat samen met rustgevende meditatieve klanken kom je tot rust terwijl je een ontspannende handmassage  ontvangt.

Hierna volgt een geleide meditatie om je in “de slaap van de yogi” te brengen en je voelt je door de Yoga Nidra in een diepe  ontspanning geraken.

Aangeraakt door de ontspanning in de stressverlagende relax-experience kun je hierna de hele wereld (weer) aan.

Deze bijzondere vorm van ontspanning is alleen te boeken bij Janmayoga.

Voor meer informatie of een afspraak kun je mij altijd bellen.

Een ontspannen groet

Jolanda